Inbraakbeveiliging

JS-elecronics bvba Uw partner voor beveiliging.

Sinds 1989 met Jean Salden en Protect Alarms en later samen met Jochen Salden onder JS-ELECTRONICS BVBA werkzaam in de zg. alarmsector. Wij hebben dus meer dan 25 jaar ervaring in beveiliging. Hierdoor ook, zijn wij een begrip in MAASMECHELEN en omstreken voor inbraakbeveiliging en camera bewakingssystemen.

Als ministerieel erkend installatiebedrijf staan wij borg voor een degelijke afwerking met enkel kwaliteitsproducten.

JS-Electronics is uw totaalpartner voor inbraakbeveiliging en camerabewaking.

Kiest u voor JS-ELECTRONICS ? Dan rekent u op de nieuwste technologieën, we volgen immers de ontwikkelingen in de beveiligings-en bewakingsmarkt op de voet.
Van innovatieve alarmsysteem tot het laatste nieuw camera systeem: wij hebben alles in huis om uw pand up-to-date te beveiligen en te bewaken!

Beveiliging van a tot z aan een eerlijke prijs.

De perfecte beveiliging en bewaking van uw woning, winkel of bedrijf gebeurt op basis van een goede analyse van uw situatie. Wij leveren altijd maatwerk en bieden u voor uw beveiliging en bewaking totaalconcepten aan die volledig zijn afgestemd op uw noden en wensen. Wat uw verwachtingen ook zijn: we hebben altijd de ideale oplossing voor u en dit voor een eerlijke prijs.

Optimale beveiliging: woning, winkel of bedrijf.

Dankzij onze professionele dienstverlening, en een 24u op 24 u storingsdienst staan wij borg voor een degelijke service.
Kortom: wij waken erover dat de beveiliging en bewaking van uw pand altijd 100 procent in orde is. Zo voelt u zich op elk moment veilig.

Wenst u vrijblijvend een gratis prijsofferte .....

Bel Jean 0475 76 03 20 of Jochen 0478 302 344

JS-Electronics is:  

  • Hikvision partner
  • Axis partner
  • Milestone partner
  • Ion/Texecom/Visonic/Risco installer

        
MINISTERIEEL ERKEND INSTALLATIE BEDRIJF NR 20-1904-06